Alta Anoia / Puntos de Interés / Parcmotor Castellolí

Punt d'Interès

Parcmotor Castellolí

Autor: Administració Anoia

Complex esportiu destinat a l’entrenament, la tecnificació, la iniciació i la competició en les disciplines d’automobilisme (velocitat, ral·lis, autocròs, kàrting i 4 x 4) i de motociclisme (velocitat, escúters, motocròs, supercròs, trial, enduro, supermotard, dirt track i quads). Altres objectius són els cursets de perfeccionament de conducció, de seguretat viària per a escoles i la presentació d’equips de competició i de nous models de vehicles.
Disposarà d’un circuit de velocitat de 4.000 metres, amb boxes, un pàdoc de 24.000 m2, circuit de kàrting amb una pista de 900 m, circuit de motocròs amb una pista tancada de 1.500 m, circuit de supercròs amb una pista de 500 m, àrea per a trial, amb zones permanents i variables, àrea d’enduro amb zona verge per a cronos, trams cronometrats en línia i àrea de trialeres i 4x4, torres de control, dirt track, oficines, residència per a concentracions, bar, restaurant, garatges, zona d’acampada i d’esbarjo i zona industrial.

 

Curiositats: L’objectiu de Parcmotor Castellolí és molt diferent d’altres instal·lacions permanents del motor. El seu objectiu màxim és la formació de nous esportistes, i l’aprenentatge amb els corresponents canals de formació per arribar a l’alta competició és la màxima aspiració.

 

Localització: Carretera N-IIa, Km 560.

  • Actualmente 0 de 5 Estrellas.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valorado: 0/5 (0 valoraciones)

Gracias por tu valoración!

Ya has valorado esta página, sólo la puedes valorar una vez!

Tu valoración ha cambiado, gracias por contribuir!

Comentarios

No hay comentarios. Sé tú el primero en comentar Parcmotor Castellolí !

Conectar o crear una cuenta de usuario para comentar.

Información Relacionada

Cómo Llegar?

Des de:
Diputació de Barcelona Servei d'Ocupació de Catalunya Fons Social Europeu Departament d'Empresa i Ocupació