Alta Anoia / Points of Interest / Parcmotor Castellolí

Punt d'Interès

Parcmotor Castellolí

Autor: Administració Anoia

Complex esportiu destinat a l’entrenament, la tecnificació, la iniciació i la competició en les disciplines d’automobilisme (velocitat, ral·lis, autocròs, kàrting i 4 x 4) i de motociclisme (velocitat, escúters, motocròs, supercròs, trial, enduro, supermotard, dirt track i quads). Altres objectius són els cursets de perfeccionament de conducció, de seguretat viària per a escoles i la presentació d’equips de competició i de nous models de vehicles.
Disposarà d’un circuit de velocitat de 4.000 metres, amb boxes, un pàdoc de 24.000 m2, circuit de kàrting amb una pista de 900 m, circuit de motocròs amb una pista tancada de 1.500 m, circuit de supercròs amb una pista de 500 m, àrea per a trial, amb zones permanents i variables, àrea d’enduro amb zona verge per a cronos, trams cronometrats en línia i àrea de trialeres i 4x4, torres de control, dirt track, oficines, residència per a concentracions, bar, restaurant, garatges, zona d’acampada i d’esbarjo i zona industrial.

 

Curiositats: L’objectiu de Parcmotor Castellolí és molt diferent d’altres instal·lacions permanents del motor. El seu objectiu màxim és la formació de nous esportistes, i l’aprenentatge amb els corresponents canals de formació per arribar a l’alta competició és la màxima aspiració.

 

Localització: Carretera N-IIa, Km 560.

  • Currently 0 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 0/5 (0 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

Comments

No comment. Be the first to comment on Parcmotor Castellolí !

Log in or create a user account to comment.

Related Information

Directions

Des de:
Diputació de Barcelona Servei d'Ocupació de Catalunya Fons Social Europeu Departament d'Empresa i Ocupació