Alta Anoia / Municipalities / Pujalt / Agenda / Jornada ambiental a l'Observatori

Agenda

Jornada ambiental a l'Observatori de Pujalt

Autor: aj pujalt

16 Jun 17:30 - 16 Jun 23:59

Amb  motiu de la "Setmana Europea de l'energia sostenible i segura" que es  portarà a terme del 18 al 22 de juny l'Observatori de Pujalt organitza  la “Jornada ambiental”:

 

HORARI:
17:30h. Xerrada "El clima, la sostenibilitat i el medi ambient" que  pretèn posar de partida el problema del canvi climàtic actual, veure que  la causa principal està en l'energia i el consum de recursos i debatre  solucions fent veure que tan sols fent un ús sostenible dels recursos  que ens dóna la Terra podrem continuar.

 

Una vegada acabada la xerrada hi haurà una mica de pica a pica per tal de poder facilitar el debat sobre la primera xerrada.

 

19:15h. Xerrada "L'estat dels boscos a Catalunya". Aquí es parlarà  dels diferents tipus de boscos que hi ha a Catalunya, de les funcions  del bosc, dels problemes de conservació del bosc i de l'estat actual  dels boscos a Catalunya. Aquesta xerrada la portarà a terme la Montse  Clapers de l'empresa "Gaia. Serveis Ambientals", amb més de 20 anys  d'experiència treballant per la millora del medi ambient.

 

22:00h. Observació astronòmica amb AstroAnoia i l’Observatori de Pujalt.

 

La jornada és totalment gratuïta amb berenar inclòs. El sopar no està inclòs.
Per motius d'organització es demana reservar plaça trucant al 620 136 720.

Més info: www.observatoridepujalt.cat

Events propers relacionats

Diputació de Barcelona Servei d'Ocupació de Catalunya Fons Social Europeu Departament d'Empresa i Ocupació