Alta Anoia / Municipalities / Els Prats de Rei / Agenda / Nou Centre Alta Anoia

Agenda

Nou Centre pel Desenv. Econ. i Turístic de l'Alta Anoia

17 Sep 18:30 - 17 Sep 22:00

El proper 17 de setembre a 2/4 de 5 de la tarda, per fi s‘INAUGURA el nou Centre pel Desenvolupament Econòmic i Turístic de l’Alta Anoia. L’acte comptarà amb la presència del Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, l’ Il·lm. Sr. Carles Ruiz Novella i el Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya l’ Il·lm. Sr. Josep Huguet i Biosca.

Aprofitant la jornada, tindrà lloc una taula rodona que ens ofereix  l’intercanvi de coneixements i experiències entorn al desenvolupament territorial en escenaris rurals. Tanmateix, tindrem l’oportunitat de presentar el nou projecte 2.0 que s’impulsa des del Consorci per la Promoció turística de l’Alta Anoia com a fruït d’un procés paral·lel: la construcció física d’un edifici i la redefinició d’una comunitat (o un grup de comunitats) que treballen pel desenvolupament d’un territori. Aquest projecte es construeix també en forma digital a través d’un bloc que explica i implica el territori en el seu desenvolupamen

La Teva Alta Anoia, tal i com s’ha anomenat el projecte, aporta coneixement (formació), demana la participació, explica el nivell de desenvolupament informàtic, explica el concepte, d’on es reben les subvencions pel seu finançament, etc.

La proposta que us oferim en finalitzar l’acte inaugural oficial, és poder intercanviar coneixements i experiències en dos eixos temàtics: la innovació i la comunicació com a espai de desenvolupament i l’organització en la comunitat rural. El contingut de les ponències està contextualitzat en un àmbit concret: el món rural. En la recerca de les influències que exerceix la Societat de la Informació en un món en evolució, ens fixem en el final llarga cua2. Oportunitats que ofereix la SI en espais territorials amb unes característiques molt particulars. La distribució de la població en petits nuclis o dispersa, les xarxes que es generen entre ells, els nodes de connexió tradicionals (sindicats, associacions,…), les possibilitats de generar riquesa més enllà de les ocupacions tradicionals: agricultura i ramaderia, com el turisme per exemple.

Us fem un petit avanç de la jornada esperant que us pugui ser d’interés i poguem compartir amb tots vosaltres l’inici d’aquest nou repte. Ens trobem al Psseig Joseph Mª Llobet, ctra c-1412 de Els Prats de Rei el proper divendres, 17 de setembre.

Download file

Events propers relacionats

Diputació de Barcelona Servei d'Ocupació de Catalunya Fons Social Europeu Departament d'Empresa i Ocupació