Alta Anoia / Calendar / Festa del Cigronet

Agenda

Festa del Cigronet i l'Artesania Alimentària de l'Anoia

14 Nov 11:00 - 14 Nov 14:30

El dia 14 de novembre a la plaça Cal Font d’Igualada torna “La tardor del Cigronet” amb una nova edició “De la festa del Cigronet i de l'Artesania Alimentària de l'Anoia” organitzat pel Consorci per la Promoció Turística de l'Alta Anoia ha tornat a organitzar conjuntament amb el Consell Comarcal de l'Anoia i el Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia (GHITA).

 

Del Camp a la Taula pretén ser una iniciativa per la dinamització i promoció del territori en el sector de l'artesania alimentària, on el Cigronet de l'Alta Anoia és el protagonista estrella com a producte agroalimentari referent identificatiu, que dóna empenta al projecte de dinamització.

 

La plaça, estarà dividida segons diferents sectors:  

- Restauració: restaurants de l’Anoia elaboraran un dels seus millors plats, on el seu principal ingredient serà el Cigronet de l’Alta Anoia.

- Caves i cellers: on es podran degustar vins i caves de la comarca.

- Artesans alimentaris: artesans de l’Anoia, donaran a conèixer els seus productes.

 

Per a poder degustar 3 plats dels restaurants participants, unes postres i 2 begudes a escollir entre vi i/o cava, s’haurà de comprar un tiquet per només 5 €.

 

La setmana prèvia a la festa tots els menjadors escolars de la comarca gestionats a través del Consell Comarcal de l’Anoia, inclouran en el seu menú, durant 2 dies, el Cigronet de l’Alta Anoia. Aquesta acció també anirà acompanyada d’un curs de dibuix i un treball educatiu sobre l’alimentació sana.

 

També, durant la setmana del 8 al 12 de Novembre es realitzarà un curs de cuina a l’Escola d’Hosteleria de l’Escola Pia, on diversos cuiners de la comarca ens ensenyaran a realitzar una recepta amb productes de la comarca.

Per més informació i inscripcions: turisme@altaanoia.info - 93 868 03 66 (Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia) i promocio@anoia.cat - 93 805 15 85 (ext. 310) (Consell Comarcal de l’Anoia).

 

Events propers relacionats

Diputació de Barcelona Servei d'Ocupació de Catalunya Fons Social Europeu Departament d'Empresa i Ocupació